Over ons

Palletfabriek Derksen B.V. bestaat uit 4 verschillende vestigingen, met 100 werknemers en ruim 80.000 m2 bedrijfsoppervlakte waarvan 10.000 m2 overdekt om de pallets droog op te kunnen slaan.
Met onze productielijnen produceren wij 3.000.000 nieuwe pallets en daarnaast verhandelen wij ruim 1.500.000 gebruikte pallets per jaar in zowel Nederland, België en Duitsland.

Op onze vestiging in Pannerden, tevens de hoofdvestiging, produceren wij met 6 palletlijnen verschillende soorten en afmetingen pallets. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten op korte termijn te voorzien van elke gewenste pallet.

Op onze vestiging in Lobith hebben wij de activiteiten ondergebracht met betrekking tot de gebruikte pallets.
Met een constante voorraad van 50.000 pallets zijn wij in staat om onze klanten snel te voorzien van de gewenste pallets.
Tevens zijn wij op deze locatie in staat om gebruikte pallets te repareren, zowel onze eigen handelspallets als uw eigendom pallets.

Op onze locatie in Eibergen produceren wij door middel van handmatige montage diverse soorten en maten pallets, kisten en kratten op elke door de klant gewenste maat en of uitvoering en in elk gewenst aantal.

De nieuwste locatie in Didam is gespecialiseerd in het produceren van nieuwe pallets met afwijkende grote maten, dit doen wij met een half automatische palletlijn. Deze is speciaal voor ons ontwikkeld.
Op deze lijn kunnen wij pallets produceren met een maximale breedte van 1500 mm en een lengte tot maximaal 3100 mm, in zowel een balk als een klossen uitvoering.
Deze locatie produceert net als de locatie Eibergen doormiddel van handmatige montage diverse soorten en maten pallets, kisten en kratten op elke door de klant gewenste maat en of uitvoering en in elk gewenst aantal.

Palletfabriek Derksen B.V. is een voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Dit doen wij door het produceren van pallets zo te doen dat het daardoor ontstane afval weer voor andere doeleinden hergebruikt kan worden. Bijvoorbeeld in de spaanplaat industrie, compostering en als Biobrandstof voor onder andere de Energiecentrales.
Het hout dat wij gebruiken voor de productie van de pallets is afkomstig uit bossen die duurzaam worden beheerd. Dit betekend dat zodanig wordt gekapt dat de ecologische functie van het bos als leefomgeving van planten en diersoorten behouden blijft.
Duurzaam kent ook een sociale dimensie. Dit houdt in dat de rechten van de betrokken arbeiders en van de inheemse bevolking in de bossen worden gerespecteerd.

 • Palletfabriek Derksen B.V.
  Industrieweg 5-7
  6911 KL Pannerden
 • Palletfabriek Derksen B.V.
  Industrieweg 4
  6915 SG Lobith
 • Palletfabriek Derksen B.V.
  Mors 7
  7151 MX Eibergen
 • Houtcentrale Spijk B.V.
  Spijksedijk 3 - 139
  6917 AB Spijk